INSTITUT ZA INTEGRISANU BEZBEDNOST
Heroja Pinkija 55
Novi Sad

Tel: 021 6526 715
Faks: 021 6398 449

e-mail:
centar-preventiva@eunet.rs

Napredna obuka za lica koja rade na poslovima bezbednosti i zdravlja na radu

Institut za Integrisanu bezbednost Zaštita Preventiva održao je jednodnevni - instruktivni seminar u hotelu Palas u Beogradu 17. aprila 2015. godine pod nazivom "Napredna obuka za lica koja rade na poslovima bezbednosti i zdravlja na radu".

Predavač na seminaru je bio:

Učesnicima su na seminaru predstavljene aktivnosti na unapređenju BZR koje je neophodno uraditi da bi se obezbedilo adekvatno upravljanje ovom oblašću. Nenad Vladić je istakao da je obuka rukovodilaca od izuzetnog značaja jer su oni bitna karika u lancu, jer je potrebno da rukovodioci na pravi način shvate sopstvenu ulogu i značaj i da ličnim primerom pozitivno utiču na zaposlene u sprovođenju i unapređivanju sistema BZR. Predstavljena je problematika iz sasvim drugog ugla, pri čemu je akcenat stavljen na načine rada, na navike koje postoje pri radu i na kulturu rada, odnosno kulturu BZR. To je prema rečima predavača, pored tehničko-tehnološkog aspekta, najznačajniji segment bezbednosti i zdravlja na radu.

Seminar je imao odličan odziv na kome su prisustvovali mnogobrojni predstavnici lokalnih samouprava, javnih preduzeća kao i predstavnici vodećih kompanija u Srbiji.