INSTITUT ZA INTEGRISANU BEZBEDNOST
Heroja Pinkija 55
Novi Sad

Tel: 021 6526 715
Faks: 021 6398 449

e-mail:
centar-preventiva@eunet.rs

Seminar “Kako uspešno uspostaviti i voditi online prodaju?”

INSTITUT ZA INTEGRISANU BEZBEDNOST u okviru kojeg deluje Mensa centar za edukaciju organizovao je u Hotelu Palace u Beogradu, 22. novembra seminar pod nazivom “KAKO USPEŠNO USPOSTAVITI I VODITI ONLINE PRODAJU?” koji značajno doprinosi poboljšanju poslovanja preduzeća polaznika seminara.

Predavač na seminaru bio je Dragan Varagić, potpredsednik kompanije InternetGroup, bloger i online strateg. Vlasnik internet sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji “Pretraga i prezentovanje“, bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. Dragan Varagić je koordinator specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN Novi Sad a saradnik je i više uspešnih kompanija kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, internet poslovanja i učesnik je na više internet projekata u Kanadi.

Ono što je Varagić istakao na seminaru jeste činjenica da se prodaja uvek može unaprediti u svim okolnostima i uslovima.
Ona kompaniju izvlači iz krize, uspešnu čini još uspešnijom, od proizvoda pravi brend.

Polaznici seminara su mogli da nauče kako da u svom preduzeću uspostave online sistem prodaje i time povećaju svoju dobit, a takođe i koji su načini praktične upotrebe savremenih internet tehnologija u online prodaji, koja su najbolja rešenja online promocije i prodaje, koji je to web dizajn koji prodaje i kako dobiti najbolji odgovor od strane kupca.

Polaznici seminara su bili izuzetno zadovoljni sa dobijenim informacijama o načinima uspostavljanja online prodaje i sa interaktivnošću samog predavanja, na kome su mogli da postave pitanja i razreše eventualne nedoumice.